Service

Naast het leveren van testinstallaties verzorgt Airtest Solutions o.a.:

Airtest Solutions sluit, indien gewenst, maatwerk onderhoudscontracten af met het oog op periodiek en preventief onderhoud. Ons onderhoud is merkonafhankelijk. Met het afsluiten van een onderhoudscontract verzekert u zich van een jarenlange betrouwbare werking van uw testinstallaties en voorkomt u onnodig dure reparaties, storingen en uitval. Airtest heeft een ervaren team dat flexibel, deskundig en vooral probleemoplossend werkt. Wij hebben een brede ervaring met alle soorten temperatuur-en klimaattestapparatuur en hebben nagenoeg alle onderdelen op voorraad.

Het kalibreren van meet- en testapparatuur is van cruciaal belang voor een nauwkeurig en veilig testprocedé. Uitgestelde kalibratie verhoogt het risico van onnauwkeurigheden in de testtoepassingen. Airtest verzorgt vakkundige kalibraties op het gebied van temperatuur en relatieve vochtigheid. Zo bent u er zeker van dat uw apparatuur optimaal en binnen de toelaatbare toleranties van uw kwaliteitssysteem werkt. De kalibratie-apparatuur van Airtest is voorzien van een certificaat conform de Raad voor Accreditatie (RvA).

De service afdeling van Airtest Solutions draagt zorg voor een bedrijfszekere werking van uw apparatuur. Bij calamiteiten is de 24-uurs service dienst stand-by en zorgt bij problemen voor correctieve oplossingen.Op deze wijze draagt Airtest bij aan de bedrijfscontinuïteit bij bedrijven waar omgevingstesten tot de primaire productieprocessen behoren.

Koudemiddel aanpassing in verband met wettelijke eisen

De servicedienst van Airtest Solutions is volledig STEK/F-gassen gecertificeerd en kan alle wettelijk verplichte controles en inspecties uitvoeren aan uw koelsystem(en).

Voldoet bestaande apparatuur niet meer aan uw wensen doordat eisen en/of normen veranderen? Vaak is het mogelijk apparatuur te upgraden of te modificeren.

Als uw apparatuur naar een andere locatie verplaatst dient te worden dan is Airtest Solutions u graag van dienst met het deskundig demonteren en afkoppelen van uw temperatuur- en/of klimaatkamer en het weer opbouwen en in bedrijfstellen. Tevens kan Airtest het gehele logistieke traject voor u verzorgen.

Het ontmantelen en afvoeren van uw oude temperatuur- of klimaatkasten gebeurt geheel volgens de laatste milieu- en veiligheidsinzichten en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Door het gebruik van door Airtest aanbevolen spare parts zal uw klimaattestapparatuur, optimaal presteren. Wij bieden de service om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing voor uw probleem zo spoedig mogelijk ontvangt.

Airtest kan u van goed advies voorzien zodat u voor uw testapplicatie de juiste testinstallatie kiest, welke geheel voldoet aan uw testspecificatie. Naast de standaard range van temperatuur- en klimaatapparatuur kan Airtest Equipment een testinstallatie geheel op maat maken conform de door u gestelde eisen.

Airtest heeft in haar vestiging in Malden diverse testapparatuur waaronder een Airtest walk-in klimaatkamer beschikbaar voor het uitvoeren van testen. Het voordeel van het Airtest Lab, is dat u zelf geen ruimte op de werkvloer hoeft te creëren en wij zelfs voor u een oogje in het zeil kunnen houden.

9000 alles